Pages

GURU DAN KAKITANGAN

GURU DAN KAKITANGAN

Selamat Datang ke Sistem Alumni SK Tengku Bariah. Pengurusan SK Tengku Bariah mengalu-alukan semua bekas warga SK Tengku Bariah mendaftar butiran diri dalam Sistem Alumni ini.

Pendaftaran | Lihat Rekod


Sunday, June 29, 2014

Kejohanan Sukan Tahunan SKTB 2014

 Tanggal 25 Jun 2014 Kejohanan Sukan Tahunan telah berlangsung dengan meriahnya. Temasya Kejohanan Sukan Tahunan pada tahun ini telah dirasmikan oleh Naib YDP PIBG Tn. Haji Ali bin Abu Bakar, dalam ucapanya beliau menyatakan bahawa Kejohanan Sukan di sekolah merupakan aktiviti yang menyeronokan dan murid-murid sangat teruja untuk mempamerkan kebolehan masing-masing disamping pihak sekolah boleh membuat pemilihan terhadap kebolehan murid-murid dalam bidang sukan sebagai wakil sekolah di Kejohanan Sukan Sekolah- Sekolah akan datang.

Sukan SKTB 2014
Anugerah olahragawan menjadi milik adik Nazirulamin bin Mustafa manakala olahragawati disandang oleh adik Nur Aulia Syuhada bt Abdul Rahim. Seterusnya pasukan Rumah Hijau telah menjadi johan keseluruhan kejohanan diikuti dengan tempat kedua dari pasukan Rumah Kuning, kemudia pasukan Rumah Merah dan akhir sekali pasukan Rumah Biru. Temasya ini berakhir dengan majlis Penyampaian hadiah jam 5.00 petang.

Acara yang dimainkan

0 comments:

Post a Comment


Penafian:

Pengurusan SK Tengku Bariah tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau
kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dan aplikasi dalam laman ini.
-------------------------------------------------------

Sekolah Kebangsaan Tengku Bariah
21100 Kuala Terengganu
Tel: 09-6221512
Email : sktbb3090@gmail.com

Keceriaan Merdeka