Pages

GURU DAN KAKITANGAN

GURU DAN KAKITANGAN

Selamat Datang ke Sistem Alumni SK Tengku Bariah. Pengurusan SK Tengku Bariah mengalu-alukan semua bekas warga SK Tengku Bariah mendaftar butiran diri dalam Sistem Alumni ini.

Pendaftaran | Lihat Rekod


Monday, February 14, 2011

Majlis Penyerahan Watikah Pelantikan Pengawas Sekolah

Pada hari Ahad. 13 Februari 2011 telah berlangsung Majlis Penyerahan Watikah Pelantikan Pengawas Sekolah bagi sesi persekolahan 2011. Majlis yang diadakan semasa perhimpunan mingguan itu telah dikendalikan oleh Jawatankuasa Disiplin Dan Pengawas yang diketuai oleh Guru Penyelaras, Encik Mohamad Zaid Embong.Seramai 66 orang pengawas sekolah yang terdiri daripada 27 orang pengawas lelaki dan 39 orang pengawas perempuan telah menerima watikah pelantikan yang telah disampaikan oleh Guru Besar, Encik Badaudin Ismail.

Dalam ucapan beliau, tuan guru besar berharap para pengawas sekolah yang dilantik ini dapat menjalankan tugas dengan penuh jujur dan bertanggungjawab dalam memantapkan disiplin sekolah dan bekerjasama dengan guru-guru demi memastikan peraturan sekolah dapat dipatuhi oleh murid-murid lain.Dalam majlis tersebut juga, para pengawas sekolah telah melafazkan Ikrar Pengawas yang diketuai oleh Ketua Pengawas Lelaki, Muhammad Azizi bin Awang Zari.

0 comments:

Post a Comment


Penafian:

Pengurusan SK Tengku Bariah tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau
kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dan aplikasi dalam laman ini.
-------------------------------------------------------

Sekolah Kebangsaan Tengku Bariah
21100 Kuala Terengganu
Tel: 09-6221512
Email : sktbb3090@gmail.com

Keceriaan Merdeka