Pages

GURU DAN KAKITANGAN

GURU DAN KAKITANGAN

Selamat Datang ke Sistem Alumni SK Tengku Bariah. Pengurusan SK Tengku Bariah mengalu-alukan semua bekas warga SK Tengku Bariah mendaftar butiran diri dalam Sistem Alumni ini.

Pendaftaran | Lihat Rekod


Monday, February 3, 2014

Majlis Pelantikan Pengawas Sekolah, Pengawas Pusat Sumber Sekolah & Pembimbing Rakan Sebaya

Majlis Pelantikan Pengawas Sekolah, Pengawas Pusat Sumber Sekolah & Pembimbing Rakan Sebaya telah diadakan pada 29 Januari 2014 (Rabu) di Dataran Bariah. Majlis ini dianjurkan oleh Jawatankuasa Displin dengan kerjasama Jawantankuasa Pusat Sumber Sekolah dan Jawatan Bimbingan dan Kauseling SK Tengku Bariah.

Majlis bermula pada pukul 7.30 pagi dan berakhir pada 9.10 pagi. Seramai 175 orang pengawas. Pengawas PSS dan PRS telah menerima watikah pelantikan yang telah disampaikan oleh Sub Inspektor Abd. Rahim iaitu Timbalan Ketua Polis Balai, Balai Polis Kuala Terengganu. Turut hadir ialah Penolong Pengawai Perhubungan Sekolah dari Balai Polis Kuala Terengganu iaitu Koperal Ahmad Zaidi b. Jaafar.
Diharapkan semua pengawas yang dilantik akan dapat menjalankan tugas yang diamanahkan dengan penuh tanggungjawab dan cemerlang.

0 comments:

Post a Comment


Penafian:

Pengurusan SK Tengku Bariah tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau
kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dan aplikasi dalam laman ini.
-------------------------------------------------------

Sekolah Kebangsaan Tengku Bariah
21100 Kuala Terengganu
Tel: 09-6221512
Email : sktbb3090@gmail.com

Keceriaan Merdeka